Johdanto

Tämän teoksen tarkoituksena on mahdollistaa eräistä talouden hankalista aiheista kiinnostuneille lukijoille niiden sekä vapaiden markkinoiden näkökohdan ymmärtämisen erittäin vähäisillä ponnisteluilla. Turhauduttuani yrityksissäni vastata ilman viiteopasta talouskirjoituksissa, uutisissa, muissa töissä ja keskusteluissa joihinkin valtiojohtoisiin näkökulmiin, päätin luoda juuri tällaisen teoksen.

Lukija huomaa teoksen aiheiden olevan juuri kaikkein yleisimpiä, joista vapaiden markkinoiden vastaiset kirjoittajat löytävät vikoja. Kirjassa on myös analyyseja muutamista teknisistä yksityiskohdista, joita nykyisillä talouden kursseilla tavallisesti käsitellään ja joista kirjoittaja löytää epäkohtia. Toivon, että lukija löytää vapaiden markkinoiden näkökohdan vakuuttavuuden yhden tai kahden sivun perusteella ja samalla vastakkaisen näkemyksen harhapohjaisuuden.

Olennaisin tieto näkemyksistä esitetään lyhyesti ja samalla viitaten materiaaleihin, joihin lukija voi aiheesta kiinnostuessaan perehtyä tarkemmin. Tämä viitekirja tarjoaa helpon vaihtoehtoisen tietolähteen lukijoille, joille talousteorian kirjallisuuden ja argumenttien edistyminen sekä vapaiden markkinoiden edut ovat tuntemattomia.

< edellinen sivu | seuraava sivu >
Kirjan sisällysluettelo